sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Sunnuntaita!

Ihana ilma tänään! Näin perheellisenä tällaiset upeat säät tulee hyödynnettyä tehokkaasti. Pakkasimme perheen heti aamusta autoon ja suuntasimme Helsinki-Vantaa lentökentän kupeeseen kalliolle katselemaan laskeutuvia lentokoneita. Ajattelin, että otetaan myös Norris mukaan kuuntelemaan lentsikoiden pärinää. Olin hieman skeptinen sen suhteen, miten Norris reagoisi, koneet kuitenkin lentävät hyvin matalalla passipaikkamme yli ja niin näky kuin meteli on aikamoista.
Eipä tuo haukku ollut moksiskaan! Valppaana tietenkin katseli laskeutuvia koneita, mutta ei muuta.
Pienenä Norris pelkäsi kaikkea ja kaikkia, mutta nykyään kovat äänet eivät tunnu enää missään, Uusi vuosikin meni ihan rauhallisissa tunnelmissa ilman pelkoja.

Norris nautti täysin rinnoin aamuisesta retkestä, keli oli kaunis eikä aamulla ollut vielä liian kuuma riehumiselle. Onneksi otin kameran mukaan, sain muutaman kuvan vauhtimakkarasta.





 

 

Lentokoneiden ihmettelyn jälkeen suuntasimme vielä Haltialan kotieläintilalle katselemaan kotieläimiä. Tämä oli pesunkestävän lähiökoiran ensikosketus maalaiselämään. Norris, tuo kova hajuissakierijä, rakastui heiniin.                                                                                                                                                                                


Oletin eläimiä olevan paljon enemmän paikalla, mutta näimme ainoastaan lampaita ja lehmiä. Höh!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä päättää tänään! Nauttikaa auringosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti