tiistai 13. toukokuuta 2014

Leikkitreffit kotona

Nyt on muutaman päivän pitänyt kiirettä, nimittäin eilen alkoi Helsingin avoimessa yliopistossa maa-metsätaloustieteellisen tiedekunnan Koirat-erikoiskurssi. Jehna, onpa hienoa opiskella! Toteutustapana minulla on verkossa suoritettavat opinnot, eli luennot katson netin yli kotona. Tämä siksi, että mieheni kerkeää töiden jälkeen nappaamaan jälkikasvumme kyytiin ja painua kylille, että allekirjoittanut saa rauhassa tärkeillä verkkoluentojen parissa. En malta odottaa, että viisastun ja pääsen tänne blogiin kertomaan teille lukijoille mitä kaikkea mielenkiintoista olen oppinut!

Pistin eilen tilaukseen muutaman kirjan, kurssilla suositellun Riitta Kempen kirjoittaman Koiran ruokinta ja hoito, sekä silmiini osuneen Pelkopurija ja huomionhakija -kirjan. Vaikka en ongelmakoiraa omistakkaan, niin aihe kiinnostaa minua. En malta odottaa, että kirjat saapuvat.

Onko lukijoiden joukossa yhtään kurssikaveria?

Tänään meillä kävikin sitten vieraita. Kylläpä riitti kuhinaa kun lattiatasolla vipelsi koiria ja lapsia, mutta piristävää oli. Kyläilemässä kävivät siis Norriksen paras koirakaveri Luka ja ei-niin-hyvä koirakaveri Ossi. Ossi on jo vanhempi herrasmies, eikä juurikaan välitä Norriksen hössötyksistä. Kyllä pojilla oli mukavaa, kun saivat pitkästä aikaa painia keskenään. Valitettavasti keli ei ollut suotuisa, joten siirsimme leikkitreffit sisätiloihin.


















Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti